"Haider moški mojega življenja"
+4
citrus
podgana
Lili
tinkibinki
8 posters
Stran 1 od 1
"Haider moški mojega življenja"
Kaj pravite na tole? A mislte da je res al spet ena buča 24ur portala?
http://24ur.com/novice/svet/petzner-haider-je-bil-moski-mojega-zivljenja.html
http://24ur.com/novice/svet/petzner-haider-je-bil-moski-mojega-zivljenja.html
tinkibinki- Število prispevkov : 41
Re: "Haider moški mojega življenja"
Čisto verjetno.. Sej baje se je o njegovi homoseksualnosti govorilo že prej, oziroma naj bi to neka avstrijska homoseksulna skupnost vedela že nekaj let.
Drugače pa mi te govorice mal načenjajo živce.. Ker je grdo, da se folk upa oglašat šele po smrti človeka. Če je prej to namenoma skrival, grdo, da je tip izdal "moškega svojega življenja". Mogoče gre pa le za kako čudno reklamo.
Po drugi strani pa skozi vso to zgodbo vidim, koliko predsodkarstva je še okrog nas. V smislu, da je bil Hitler tudi gej in, da zgleda so vsi gestapovci istospolno usmerjeni.
Razen, če zatiranje in upiranje svojim notranjim nagonom/občutkom, povzroči sovražno nastrojenost
Kakorkoli, če je vse skupaj res, je to pač dokaz, da homoseksualnost je vedno bila, vedno bo. In naj se folk s tem sprijazne in sprejme to kot nekaj normalnega!
Drugače pa mi te govorice mal načenjajo živce.. Ker je grdo, da se folk upa oglašat šele po smrti človeka. Če je prej to namenoma skrival, grdo, da je tip izdal "moškega svojega življenja". Mogoče gre pa le za kako čudno reklamo.
Po drugi strani pa skozi vso to zgodbo vidim, koliko predsodkarstva je še okrog nas. V smislu, da je bil Hitler tudi gej in, da zgleda so vsi gestapovci istospolno usmerjeni.
Razen, če zatiranje in upiranje svojim notranjim nagonom/občutkom, povzroči sovražno nastrojenost
Kakorkoli, če je vse skupaj res, je to pač dokaz, da homoseksualnost je vedno bila, vedno bo. In naj se folk s tem sprijazne in sprejme to kot nekaj normalnega!
Lili- Število prispevkov : 14
Kraj : Ljubljana
Ja, men gre tud to na živce. Zdej je pač treba z nečim opravičit, da je biu . In valda, kaj je bolšga kot to, da je biu pedr.
tinkibinki- Število prispevkov : 41
en je pa grozn, da je gej sefe desnicarske stranke. S primesmi nacizma. Halo?
podgana- Število prispevkov : 12
ah, sam da se govori o njem. Naslednji teden bo že v pozabi.
citrus- Število prispevkov : 70
podgana je napisal/a:en je pa grozn, da je gej sefe desnicarske stranke. S primesmi nacizma. Halo?
pa saj ni (bil) edini.
bucka- Število prispevkov : 8
Že sama izjava 27-letnega Stefana Petznerja pove popolnoma vse.
Poleg tega pa je Jörg Haider celo občasno zahajal, oziroma obiskoval gay klube. Govori se, da je celo pred tragično nesrečo žural v enem od njih. Jah, model si je dajal duška .
Poleg tega pa je Jörg Haider celo občasno zahajal, oziroma obiskoval gay klube. Govori se, da je celo pred tragično nesrečo žural v enem od njih. Jah, model si je dajal duška .
cartocub- Število prispevkov : 428
R.I.P.
Ni treba, da ga zdej po zobeh vlačite, če vam ni bil kul, in ustvarjate nekakšen klub osovraženih okrog njega (kot se je še nedolgo nazaj okrog Rugla).
Show some respect to a dad man.
Ni treba, da ga zdej po zobeh vlačite, če vam ni bil kul, in ustvarjate nekakšen klub osovraženih okrog njega (kot se je še nedolgo nazaj okrog Rugla).
Show some respect to a dad man.
citrus- Število prispevkov : 70
podgana je napisal/a:en je pa grozn, da je gej sefe desnicarske stranke. S primesmi nacizma. Halo?
Janičarji so vedno hujši od Turkov.In po moje so največji homofobi predvsem geji, ki teh stvari nimajo pospravljenih po podstrehi.
zarya- Število prispevkov : 11
Stran 1 od 1