Laserska operacija oči
+3
smrketa
Dipsi
tinkibinki
7 posters
Stran 1 od 1
Laserska operacija oči
A je mogoče kdo že biu? Kakšne so vaše izkušnje, al pa izkušnje ljudi, k jih poznate? Sem namreč v zadnji fazi odločanja, a naj grem
tinkibinki- Število prispevkov : 41
Re: Laserska operacija oči
Jaz poznam eno k je bla, je zelo zadovoljna zdej. Nč ne čutiš baje, pa hitr je mim. Vse je +, sam denar je -. No sej, za zdravje se splača ane.
Dipsi- Število prispevkov : 10
Kraj : Ljubljana
Odločitev je precej odvisna od vrste operacije in od referenc tistega, ki bo operacijo izvedel.
Vrsta operacije je pa seveda odvisna od vrste hibe, ki jo želiš odpraviti in pa od tega, kar določen okulist sploh zmore in zna.
Če imaš v mislih koga z referencami za tvoj tip operacije za tvoj tip odprave hibe z dovolj dobrimi zagotovili po pregledu, potem vsekakor priporočam.
Je pa dejstvo, da nekateri širijo dejavnost na nove vrste operacij, zato je potrebno nekaj previdnosti pri odločitvi, vnaprej preveri vse, kar je treba podpisati in koliko tveganja prevzameš ti in koliko zdravnik.
Vrsta operacije je pa seveda odvisna od vrste hibe, ki jo želiš odpraviti in pa od tega, kar določen okulist sploh zmore in zna.
Če imaš v mislih koga z referencami za tvoj tip operacije za tvoj tip odprave hibe z dovolj dobrimi zagotovili po pregledu, potem vsekakor priporočam.
Je pa dejstvo, da nekateri širijo dejavnost na nove vrste operacij, zato je potrebno nekaj previdnosti pri odločitvi, vnaprej preveri vse, kar je treba podpisati in koliko tveganja prevzameš ti in koliko zdravnik.
smrketa- Število prispevkov : 10
Ok kul, sem bla prej na podrobnem pregledu in se odločila, tako da grem že v pondelk Tako da, če po tem dolgotrajno zginem iz foruma....
Gotovo boš za nekaj časa zginla s foruma - dolgoročno pa ti najverjetneje ne bo žal. Srečno!
bucka- Število prispevkov : 8
tinkibinki je napisal/a:Ok kul, sem bla prej na podrobnem pregledu in se odločila, tako da grem že v pondelk Tako da, če po tem dolgotrajno zginem iz foruma....
Kje si zdj ti? A sploh prideš nazaj al si ratala zdj k vidš?
po- Število prispevkov : 26
Yeah, Tinki's alive! In vid že skor popolno
Super, da se je dobro izteklo!!
Eos- Število prispevkov : 48
Kraj : Pluton
Oj, tinkibinki, očitno je bila odločitev pravilna .
smrketa- Število prispevkov : 10
Andersan- Število prispevkov : 1
Stran 1 od 1